rozjedeme to na Žofíně

 Rada seniorů jako jeden ze zakladatelů platformy Aktivní Česko zve na oficiální zahájení Evropského týdne sportu v ČR. Uskuteční se 23.9. 2023, startujeme v 15,00.

Program akce:

15:00 / slavnostní zahájení akce

15:20 / start závodu BIKE FORCE ONE

15:20 -17:30 společná jízda účastníků účastníků z řad veřejnosti

15:00 – 18:00 doprovodný program pro děti, seniory a celé rodiny

15:00 – 18:00 diagnostika zdravotní a fyzické kondice / pro veřejnost zdarma

Nadační fond Aktivní ČESKO, společně s Českým olympijským výborem, Českou komorou fitness a společností Art4People s podporou Městské části Praha 1 si Vás dovolují pozvat na oficiální zahájení Evropského týdne sportu. Vzlétáme na křídlech Technogymu dne 23.září od 15. hodin. Akce je pořádaná pro veřejnost, a to k přímé aktivní účasti nebo pouze v roli návštěvníka akce.  

Společná jízda na stacionárních kolech za podpory významných osobností společenského i politického života se stane veřejným apelem na nutnost pohybu od útlého věku do aktivního stáří, poukázáním na aktivní životní styl a pohybovou aktivitu jako neoddiskutovatelný pozitivní přínos fyzické a psychické kondice obyvatel a posunutím vnímání problematiky pravidelného pohybu mezi jednu z hlavních politických, společenských a vzdělávacích priorit.

PŘIJĎTE SI S NÁMI UŽÍT SOBOTNÍ ODPOLEDNE, STAŇTE SE SOUČÁSTÍ TÉTO SPOLEČENSKO SPORTOVNÍ AKCE PRO DOBROU VĚC A DEJME VĚDĚT, ŽE POHYB JE FAJN A PRO ŽIVOT TOLIK POTŘEBNÝ!

Další informace o akci Aktivní září či Evropský týden sportu najdete na - https://www.aktivnicesko.cz/, seznam Krajských rad, které pořádají v rámci Aktivního září turnaje v mollky, včetně kontaktů najdete zde - http://www.rscr.cz/celostatni-akce-rady-senioru-cr/aktivni-zari/