Funkční ochrana trhu před padělanými výrobky

Členská organizace Sdružení českých spotřebitelů, z.ú se obrací na členy Rady seniorů i její příznivce – zapojte se do online šetření zaměřeného na funkční ochranu trhu před padělanými výrobky. Šetření zahrnuje široké spektrum výrobků (textil a obuv, nábytek, kosmetika, hračky, spotřební elektronika, potraviny a nápoje, léčiva a také dopravní prostředky), a pro bezpečnost a zdraví spotřebitelů velice důležité.

 DOTAZNÍK K VYPLNĚNÍ – Funkční ochrana před padělanými výrobky  (dostupný bude až do pátku 26. května 2024 do 18:00 hod). Vlastní dotazník je pak jednoduše sdílet i prostřednictvím níže zobrazeného QR kódu

 

Pokud by téma někoho zaujalo, a chtěl se dozvědět, k jakým závěrům jsme došli a co je obsahem analýzy, kterou na toto téma připravujeme, pak je srdečně zván i na kulatý stůl, který proběhne dne 22. května 2024 od 9:00 hod. v konferenčních prostorách Technologického centra Praha (zde) a také ON-LINE. Osobní účast je možné nám avizovat zde, pro ON-LINE účast je pak možné se zaregistrovat zde.