Oslava Mezinárodního dne seniorů Středočeského kraje

Oslava Mezinárodního dne seniorů Středočeského kraje se uskutečnila dne 9.října 2023 v restauraci U zlatého selátka v Kladně. Je to již tradiční místo oslav,  které se letos  zúčastnila stovka delegovaných seniorek a seniorů členských organizací KRS SK.
V žádném případě nešlo jen o “zábavu”, předsednictvo zajistilo do programu hudební vystoupení žáků LŠU Kladno, kteří obohatili odpoledne svým nádherným zpěvem. Překvapením odpoledne bylo vystoupení vítězky krajského kola Babička 2023 paní Jitky Švecové, která si provedla generálku na celostátní soutěž v Olomouci, rovněž zpěvem za kytarového doprovodu.
Výjimečným bodem programu bylo předání vysokých ocenění RS ČR ve formě sametových desek čtyřem významným  členům organizací KRS SK. Ocenění z rukou předsedkyně RS ČR Lenky Desatové, zastupitelky  SK Mgr. Chocholové a koordinátorky Magistrátu Kladna pro spolky Mgr. Havlůjové si převzali osobně nebo přes své kolegy Jana Procházková (KAD), Eva Armeanová (ČsOL), Josef Hák (OSŽ) a Jana Kalušová (DIA).
Po vyčerpání doprovodného programu se již senioři věnovali zábavě, vzájemným rozhovorům a tanci. Celé odpoledne se neslo ve znamení skvělé nálady. Jen neradi opouštěli místo setkání.