Zakončení seniorského sporování v Ostravě bylo grandiózní !!!

Blížil se konec roku 2022, hospodyňky měly plné ruce práce s přípravou vánočního hodování a pečení cukroví, avšak i přes to si mnohé z nich neodepřely účast v závěrečné akci úspěšné seniorské sportovní sezóny – OSTRAVSKÁ VÁNOČKA 2022.

V neděli 18. prosince se ve sportovní hale TJ Ostrava sešlo na devadesát žen a mužů, odhodlaných podat co nejlepší výkon pokud možno ve všech sedmi vyhlášených disciplínách. Tradičně se soutěžilo v bollasu, florbalvé střlbě na branku hájenou maketou brankáře, střelbě z luku, patování disk golfu, golf snagu, šipkách a trestných kopech na branku.

Punc mezinárodní úrovně soutěže dodali senioři z Bardějova a Bratislavy, jejichž zástupci byli nejlepší v kategoriích mladších žen a mužů (55 až 69 let).

Pro zájemce uvádíme, že výsledkové listiny jsou stále k dispozici na webu spolku SENIORS – https://1.ms-seniors.cz/page/129-ostravska-vanocka-2022/.

V roce 2023 organizátoři seniorských sportovních aktivit v Moravskoslezském kraji nechtějí zůstat za rokem 2022 ani o píď pozadu. Již jsou připraveny turnaje v pétanque, kuželkách, bowlingu, tenisu, minigolfu, stolním tenisu, disk golfu a další, soutěže v krosu a seniorských vícebojích, včetně Ostravské vánočky 2023, nevyjímaje.

Všechny zájemce mezi nás srdečně zveme!!!

Jaroslav Lom, člen kolektivního vedení Krajského koordinačního centra Moravskoslezského kraje spolku SENIORS, z.s.