Nenechte si ujít srpnovou Dobu seniorů

VÁŽENÍ A MILÍ SENIOŘI,

dnešní úvodní slovo je pro mě výjimečné. Je totiž poslední.

Po šesti letech končím v roli šéfredaktorky Doby seniorů. Dovolte mi proto, abych na rozloučenou poděkovala čtenářům za přízeň i podněty. Za dopisy s náměty, tipy, příspěvky i dotazy. Byly nám inspirací a často nás přiměly i k zamyšlení. Věřím, že svou přízeň zachováte měsíčníku, který Rada seniorů vydává, i nadále.

Ráda bych poděkovala i celému týmu spolupracovníků, grafičce, korektorce i týmu autorů, dopisovatelů a fotografů. Jsem velmi ráda, že za oněch šest let se tento tým významně rozrostl a my tak mohli v časopise přinášet příspěvky o tom, co se děje ve všech koutech České republiky. Děkuji za čas, který věnovali za symbolický honorář tomu, aby se zúčastnili nejrůznějších akcí a z nich pak vytvořili a zaslali příspěvky, které informovaly o událostech ve svých regionech. Věřím, že i tyto články byly inspirací pro další seniory a mnohé možná přivedly do klubů a organizací Rady seniorů.

I když se šéfredaktor mění, časopis tu je stále pro vás. Stále bude sledovat dění na politické scéně a informovat o něm, i nadále bude přinášet poradenství i informace o dění v naší členské základně.

Všem ještě jednou děkuji, přeji pevné zdraví a hodně spokojenosti v životě a své nástupkyni přeji, aby ji práce v časopise bavila tak, jako bavila mě.

Příjemnou zábavu u srpnové Doby seniorů!

Lenka Desatová