Říjnová Doba seniorů přináší exkluzivní rozhovor s premiérem ČR

Exkluzivní rozhovor na aktuální téma poskytl Době seniorů premiérem ČR Andrej Babiš. Ohlédli jsme se v něm také za pětiletou spoluprací, neboť právě před pěti lety, na oslavách 10. výročí založení Rady seniorů jako předseda hnutí ANO podepsal smlouvu o spolupráci s Radou seniorů. Od té doby se stal pravidelným hostem na akcích Rady seniorů a dlužno dodat, že hostem vítaným a netrpělivě očekávaným. Rozhovor s premiérem České republiky najdete na straně 4.

Nadchází říjen, měsíc oslav Mezinárodního dne seniorů. Někde už akce u a na příležitosti tohoto svátku mají za sebou, jinde je plánují, ale v nejsou si jisti, zda a v jakém formátu je budou moci uskutečnit. Sotva se totiž akce organizací sdružených v Radě seniorů ČR rozeběhly, už zase dochází k jejich omezování. V Olomouckém a Libereckém kraji zvolili Babičky roku, i na tyto akce vás zavedeme.

K rozhovoru si tentokráte Eva Procházková vybrala herečku Libuši Štědrou mimo jiné i proto, že tato dáma stojí v čele klubu herců-seniorů. Ve vydání nechybí ani vyhledávané poradny a samozřejmě ani soutěže.