Vlaky přátelství

V pondělí 4.dubna se vrátila ne příliš početná výprava 1. vlaku přátelství, který na Slovensko vypravilo Ostravské organizační centrum SENIORS (OOC). Kromě třech společenských akcí s ne jen slovenskými seniory si účastníci výpravy prohlédli město a koupele Piešťany, dále pak Trenčínský a Čachtický hrad a další pamětihodnosti.

Tím však aktivity OOC nekončí. Na první polovinu července je připravován 2. vlak přátelství s pětidenním programem, mimo jiné s prohlídkou muzea bojové techniky ČSLA z let 1948 až 1993, návštěvou hradů, zámků a dalších pamětihodností v Pováží, aktivní či pasivní účasti na sportovních hrách AKSEN (aktivný senior) atd. Dotazy a přihlášky projednávejte na telefonním čísle 773 564 628 nebo cestou E-mailové schránky ooc@ms-seniors.cz .

Do třetice – v první dekádě září bude vypraven 3. vlak přátelství – tentokrát do Vysokých Tater. Informace k této výpravě můžete obdržet po zavolání na telefonní číslo 727 834 899 nebo cestou E-mailové schránky info-krs@ms-seniors.cz .

Vlaky přátelství jsou vypravovány v součinnosti krajské rady seniorů s některými členskými organizacemi za podpory Moravskoslezského kraje a statutárního města Ostravy.