Delegace ČT a RS ČR 1 – Českou televizi reprezentovali ředitel Petr Dvořák, Milan Kruml – analytik ředitelství vývoje pořadů a programových formát, Petr Mrzena, který je šéfredaktorem zpravodajství, ředitel programu Milan Fridrich a paní Daniela Vítová, šéfka sekretariátu generálního ředitele. Za Radu seniorů ČR se jednání po boku předsedy zúčastnili statutární místopředseda Ing. Oldřich Pospíšil, místopředseda pro krajské, městské a obecní rady seniorů Alois Malý, Ing. Milan Taraba, místopředseda pro bytové a sociální záležitosti, JUDr. Václav Roubal – místopředseda pro zahraniční vztahy a Alžběta Hájková, asistentka předsedy.. [Vedení Rady seniorů se sešlo s vedením České televize]

Delegace ČT a RS ČR 1 - Českou televizi reprezentovali ředitel Petr Dvořák, Milan Kruml – analytik ředitelství vývoje pořadů a programových formát, Petr Mrzena, který je šéfredaktorem zpravodajství, ředitel programu Milan Fridrich a paní Daniela Vítová, šéfka sekretariátu generálního ředitele. Za Radu seniorů ČR se jednání po boku předsedy zúčastnili statutární místopředseda Ing. Oldřich Pospíšil, místopředseda pro krajské, městské a obecní rady seniorů Alois Malý, Ing. Milan Taraba, místopředseda pro bytové a sociální záležitosti, JUDr. Václav Roubal – místopředseda pro zahraniční vztahy a Alžběta Hájková, asistentka předsedy..

Delegace ČT a RS ČR 1 – Českou televizi reprezentovali ředitel Petr Dvořák, Milan Kruml – analytik ředitelství vývoje pořadů a programových formát, Petr Mrzena, který je šéfredaktorem zpravodajství, ředitel programu Milan Fridrich a paní Daniela Vítová, šéfka sekretariátu generálního ředitele. Za Radu seniorů ČR se jednání po boku předsedy zúčastnili statutární místopředseda Ing. Oldřich Pospíšil, místopředseda pro krajské, městské a obecní rady seniorů Alois Malý, Ing. Milan Taraba, místopředseda pro bytové a sociální záležitosti, JUDr. Václav Roubal – místopředseda pro zahraniční vztahy a Alžběta Hájková, asistentka předsedy.

O autorovi Sandrad