Společná oslava narozenin

Ve středu 30. září 2015 se na Městské správě sociálních služeb v Mostě – příspěvkové organizaci slavilo. Více než 40 devadesáti a víceletých uživatelů se sešlo na společné oslavě narozenin. Přítomni byli i rodinní příslušníci.

Oslavu s občerstvením a skleničkou nealko sektu na přípitek připravili seniorům zaměstnanci zařízení. Poblahopřát jim přišli zástupci vedení Městské správy sociálních služeb v Mostě – příspěvkové organizace, jmenovitě v zastoupení ředitelky organizace paní Ing. Lenka Maňáková (hlavní ekonomka). Oslavencům popřála a předala kytičku a přáníčko. Pozdravit se seniory a poblahopřát přišli také zástupci radnice včele s náměstkyní paní Ing. Markétou Starou, vedoucí sociálního odboru paní Mgr. Naděždou Krupczovou a místo předsedou Rady seniorů ČR a předsedou KR seniorů ÚK panem Aloisem Malým. Ti nepřišli s prázdnou, každému předali dárek – pamětní knížku o Mostě. Každému oslavenci poblahopřáli a prohodili pár slov. Konstatovali, že ačkoliv mají požehnaní věk, vypadají neuvěřitelně vitálně a stále plni síly.

Oslavencům zatancovali a zazpívali děti z Mateřské školy Albrechtická se svými učitelkami. Dobrou náladu rozproudil soubor Komořanky z Penzionu pro seniory Komořanská.

Na oslavě byla přítomna i čerstvá 100 letá seniorka paní Marie Svatošová z Domova pro seniory Antonína Dvořáka. Určitě si všichni svou oslavu užili.

Helena Houšková, kulturně výchovná pracovnice

Městská správa sociálních služeb v Mostě
příspěvková organizace