Nenechte si ujít novou Dobu seniorů

Co najdete v dubnové Době seniorů

V rozhovoru měsíce na otázky, které zajímají české seniory, odpovídá sociálnědemokratická politička Alena Gajdůšková. Vyjadřuje se mimo jiné k možnosti zavedení minimálního důchodu, církevním restitucím, koncesionářským poplatkům za ČT a k podpoře seniorských organizací a jejich tiskovin ze strany státu.

Nejnovější údaje o starobních důchodcích v ČR v Době seniorů prezentuje předseda Rady seniorů ČR Zdeněk Pernes.

Stěžejní příspěvek v rubrice Rozhledna je věnován severské chůzi. Doba seniorů ukazuje zdravotní prospěšnost Nordic Walking a jako jeden ze spolupořadatelů zve na pochod, který se uskuteční 7. dubna v Praze.

Vedle stálých poradenských rubrik pozornost mnoha čtenářů zaujme nová poradna, věnovaná péči o zvířecí domácí miláčky. Na své si v dubnovém vydání přijdou i zahrádkáři, kteří si budou moci zasoutěžit o ceny, věnované firmou Starkl zahradník. O ceny půjde samozřejmě i ve velké křížovce a dalších soutěžích. Ani v dubnové Době seniorů nechybí populární Inspirovna s ukázkami z činnosti seniorských organizací, rubrika humoru a stránky, na nichž sdělují své názory k různým událostem a jevům samotní čtenáři.