Setkání s Richardem Falbrem v Mostě

Dne 6. května 2014 od 14.30 hodin proběhlo společenské setkání seniorů Mosteckého okresu s europoslancem JUDr. Richardem Falbrem. Setkání se dále zúčastnili předseda RSČR dr. Zdeněk Pernes, místopředseda RS ČR a předseda KR seniorů ústeckého kraje Alois Malý, který zároveň celou akci moderoval a předseda okresní konference ČSSD a místostarosta města Zdeněk Brabec.

Akce proběhla v nově zrekonstruovaném klubu seniorů města. Klub byl plně obsazen, celkem se zúčastnilo přes 130 seniorů. Richard Falbr podrobně vysvětlil význam EP. Požádal seniory, aby se hojně zúčastnili nadcházejících voleb. Dr. Pernes seznámil přítomné s připravovanými zákony a opatřeními RS ČR ve věci seniorů ČR. Senioři měli možnost se ptát pana europoslance na vše, co je zajímalo.

Po oficiální části, která trvala přes jednu hodinu, přišla na řadu volnější část programu. Přítomní si mohli nabídnout přichystané občerstvení, mohli sledovat také promítané záběry z EP ve Štrasburku. Na závěr pak zahrála hudební skupina k tanci i poslechu. Soudě dle reakcí, které jsme obrželi, se akce seniorům velmi líbila, což ostatně dokládala i dobrá nálada, která po celou dobu vládla dobrá nálada.