Lepší život seniorů a mezigenerační solidarita – podpořte JUDr. Richarda Falbra ve volbách do Evropského parlamentu

Judr. Richard Falbr s kolegou Dr. Liborem Roučkem během debaty se seniory v prostorách Evropského parlamentu

Judr. Richard Falbr s kolegou Dr. Liborem Roučkem během debaty se seniory v prostorách Evropského parlamentu

JUDr. Richard Falbr jako poslanec Evropského parlamentu s Radou seniorů ČR již řadu let spolupracuje. A to jak na úrovni centra, tak i Krajské rady seniorů Ústeckého kraje. Vážíme si jeho podpory při konsolidaci webových stránek a také 2.sjezdu RSČR. Dle rozhodnutí nejvyššího orgánu Rady seniorů ČR, tj. kolegia, je pan JUDr. Richard Falbr podporovaným kandidátem rady seniorů ČR do Evropského parlamentu.

Jako poslanec Evropského parlamentu a člen Výboru pro zaměstnanost a sociální věci se JUDr. Richard Falbr zabývá problematikou lepšího života seniorů i mezigenerační solidaritou, a to jak na evropské tak i národní úrovni. Mimo jiné pořádá besedy a semináře určené seniorům, které mají za cíl přispět k jejich informovanosti, vzdělávání a zapojení v kulturním a společenském životě. Problematika stárnutí populace však je stále aktuálnější. Letos kandiduje JUDr. Falbr do Evropského parlamentu, hostem na jeho mítincích bude i předseda RS ČR Dr. Zdeněk Pernes. Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční 23. a 24. května 2014.

A jak podpořit svého kandidáta?

Na hlasovacím lístku můžete zakroužkováním pořadového čísla, ale nejvýše u 2 kandidátů uvedených na stejném hlasovacím lístku vyznačit, kterému z kandidátů dáváte přednost. Jiné úpravy hlasovacího lístku nemají na jeho posuzování vliv. Občané, kteří nemohou volit v místě svého bydliště, si mohou do 8. května 2014 požádat o volební průkaz.

Více se o vizích i práci ing. Falbra dozvíte v přiloženém materiálu.

Richard Falbr pro seniory