Setkání v předvečer 2. sjezdu

Nabitý program v souvislosti s 2. sjezdem Rady seniorů české republiky měli předseda Dr. Zdeněk Pernes a první místopředseda Ing. Oldřich Pospíšil. Kromě záležitostí, týkajících se sjezdu samotného, patří samozřejmě k povinnostem vedení  seniorské organizace i společenské setkání s významnými hosty.

Díky podpoře společnosti Senior Holding, s níž RSČR úzce spolupracuje, proběhlo neformální uvítání a setkání s významnými hosty 2. sjezdu v předvečer konání akce v restauraci Zlatá Praha v hotelu Intercontinental.

Sešla se tu skutečně vybraná společnost. Přítomni byli místopředseda Senátu Parlamentu ČR ing. Zdeněk Škromach, Ing. Ján Lipianský, Ph.D, předseda Jednoty důchodců na Slovensku, místo ministryně práce a sociálních věcí, která byla služebně mimo republiku, přišla šéfka jejích poradců, Mgr. Monika Valková. Chybět nemohli ani Mgr. Johanes Wallner a Thomas Hutter z rakouské SENECURY, a samozřejmě ani představitelé SENIOR HOLDINGU Robert Sekera, Ing. arch. Pantelis Larcou a Jaroslav Železný. O něco později, neboť letadlo z Vídně mělo zpoždění, pak dorazila paní prim. Dr. Elizabeth Pittermann, která na sjezdu zastupovala Radu seniorů spolkové republiky Rakousko.