Mezinárodní den seniorů v Kladně

Dne  10.10.2016 proběhla v Kladně (SK) oslava MDS, kterou zajišťovala Krajská rada seniorů SK s finanční pomocí Magistrátu statutárního města Kladno.
Oslavy se zúčastnilo 150 důchodců organizací Kladna a okolí.  Oslava byla důstojná, se zdravicí vystoupil primátor města Kladna Milan Volf. V průběhu odpoledního programu byl proveden seminář o prevenci proti pneumokokovým infekcím za velké pozornosti publika,  srdce všech potěšilo vystoupení dívčího tria v aerobiku  z Rakovníka a o zábavu se starala rovněž rakovnická hudba, která nešetřila repertoárem písní z dob našeho mládí.
Asi by nezasvěcený nevěřil, že na parketu tancují senioři a důchodci, kteří v rytmu “svých” písní a skladeb zřejmě zapomněli na bolesti a strasti a bavili se jako za mlada. Atmosféra byla nádherná a nikomu se po ukončení ani domů nechtělo. Na stolech nechybělo občerstvení, teplý oběd, sladké i slané pečivo. Byl to prostě den k nezapomenutí a přítomní si na závěr řekli, že lepší to být nemohlo a už aby byl opět MDS 2017!