1.setkání ostravských seniorů v roce 2019

Zima se ještě úplně nevzdala, ale toho dne – 8.března 2019 – již bylo jaro zpovzdálí cítit. Téměř 150 seniorů z celého města přijalo pozvání Ostravského organizačního centra spolku SENIORS k účasti na 1.setkání ostravských seniorů v roce 2019, které se za významné finanční podpory statutárního města Ostravy a podpory dalších partnerů uskutečnilo v městské části Hrabůvka. Tématem dne bylo popřát seniorkám a vlastně všem ženám k svátku, který celosvětově připadá právě na tento den (MDŽ).

K dobré náladě přispělo precizní a poutavé vystoupení folklorního souboru HLUBINA (tradice 70 let rozdávání radosti a dobré nálady)    i čtyřhodinová živá produkce skupiny TRIO DOMINO. Tančilo se zpívalo a jako obvykle došlo i na neformální diskuzi, při které si senioři povyprávěli o svých radostech a strastech.

Přípravy dalšího setkání ostravských seniorů je již v plném proudu. Lze očekávat, že májová pohoda přinese jeho účastníkům neméně kvalitní zážitek. Informace o termínu a místu 2.setkání ostravských seniorů naleznete již v dubnu na webu www.1.ms-seniors.cz .