Společná dovolená

Jako každým rokem, tak i letos se senioři, bývalí zaměstnanci školství z Ostravy, spolu se svými rodinnými příslušníky, účastnili společné dovolené. Letos to byl už po druhé hotel Mas v Sezimově Ústí.

Společně strávené chvíle při ranní rozcvičce vedené Vlastimilem, společné cvičení v bazénu, společné výlety za poznáním po kraji vedené paní Dankou- delegátkou. Společné taneční večírky s živou hudbou, to vše a další aktivity, jako hra bingo a bowlingový turnaj byly náplní. Mezi výborným jídlem a uvedeným, bylo třeba ještě podstoupit masáž zad se zábalem, masáž plosek nohou a uhličitou koupelí. Bylo možné si vypůjčit kolo a ve zbytku času si zajet např. ke zřícenině Kozího hrádku, nebo na druhou stranu na rozhlednu Hýlačka nebo do táborského ZOO. Samozřejmě jsme byli na půldenním výletě v Táboře a na poutním místě Klokoty. Byli jsme také na exkurzi ve vile Hany a Eduarda Beneše.

Zkrátka na nic víc nezbyl čas. Dobrý dojem umocnilo i hezké počasí. Na zpáteční cestě domů jsme konstatovali, že dovolená byla bezva a těšíme se do Sezimova Ústí opět za rok v plném obsazení.

Za 51 seniorů Emilie Altmanová