Bilancování mikulovských seniorů

Během adventu  zorganizoval výbor MO Senioři ČR  v Mikulově v prostorách hotelu Galant  pro své členy společenské posezení. V úvodu přivítala předsedkyně Mgr. Ludmila Holubová přítomné hosty – senátora p.  Koštiala, a zcela nově zvolené vedení radnice. Byla to příležitost seznámit se s nimi osobně a vyslechnout si krátké zdravice přítomných hostů.

V rámci programu jsme si připomněli Den seniorů, který se letos nekonal samostatně.  Následovalo předání dárků našim jubilantům. Je to vždy milá příležitost poděkovat dlouholetým členům za jejich činnost a popřát hlavně pevné zdraví do dalších let – a protože se toho aktu účastnili zástupci města, určitě to jubilanty potěšilo o to víc.

Formou videoprezentace byla v další části připomenuta aktivní činnost naší organizace v uplynulém období. Vzpomínalo se, některé neznámé momentky vyloudily úsměv ve tvářích přítomných; jiní se měli možnost seznámit s aktivitami, kterých se sami nemohli zúčastnit – a že jich naše organizace určitě pořádá v různých oblastech víc než dost.

Po chutném občerstvení následovala volná zábava, během níž nám k poslechu i tanci hrála velmi pěkně živá kapela.

Akci hodnotíme jako velmi vydařenou a sluší se poděkovat za aktivní podporu všem, kdo aktivně pomohli a přispěli k dotvoření příjemné atmosféry.

Květa Budínová za výbor  Senioři ČR, MO Mikulov na Moravě