Babička roku

Babička roku je unikátní, ojedinělý projekt Krajské Rady seniorů Olomouckého kraje, který se letos navíc rozšiřuje i do ostatních krajů, kde Rada seniorů ČR působí.

Soutěž je ukázkou lidských hodnot a pravé vnitřní krásy člověka v seniorském věku, se stává tradicí.  Krajské kolo v místě vzniku, tedy v kraji Olomouckém, proběhne 19. září na Flóře. Již teď můžete přihlásit své favoritky do soutěže “Babička roku” ale také do kategorie “Nejstarší babička”dle pravidel na přihlašovacím formuláři. Uzávěrka nominací našeho krajského kola je 25.8.2019.

Vítězky krajských kol z celé ČR se potkají 18. listopadu na historicky prvním celorepublikovém finále, které uspořádáme pod záštitou hejtmana Olomouckého kraje pana Ladislava Oklešťka u nás v Olomouci opět na výstavišti   Flóra. Hlavním mediálním partnerem je TV Šlágr. Milí senioři, skutečně se máte na co těšit. Ať už se zúčastníte letošní oslavy Dne seniorů, jako diváci nebo jako soutěžící. Pokud nejste z kraje Olomouckého a chcete se přihlásit, směřujet své přihlášky na mail dobasenioru@rscr.cz odkud je přepošleme do jednotlivých krajských Rad.

Babička roku – přihláška