Soutěž pro děti a seniory

Zúčastněte se s námi kreativní mezigenerační soutěže a vyhrajte 5 × 50 000 Kč a 2 × 30 000 Kč!

PVZP přináší kreativní soutěž pro děti a seniory Pošlete vzkaz příběhem

Staňte se součástí projektu, který spojuje generace. Zprostředkujte setkání dětí a seniorů a pojďte vést mezigenerační dialog. Stojí to za to! Společně strávené chvíle přinesou spoustu nečekaných zážitků.

Nechejte seniory vyprávět, děti naslouchat, společně tvořit a soutěžit o výhry dle vlastního výběru v celkové hodnotě 310 000 Kč.

Jak se zapojit do soutěže?

Jste-li instituce pracující s dětmi a nebo seniory, soutěž Pošlete vzkaz příběhem je přesně pro vás. Zapojíte se tak, že děti vyslechnou a zapíšou příběh seniorů a pak jej společně se seniory kreativně ztvární. Mohou kreslit, fotit, natočit příběh na video, namluvit ho jako audioknihu atp. Fantazii se meze nekladou. Soutěžní práci odevzdáte jednoduše prostřednictvím webu www.posletevzkazpribehem.cz.

Všechny odevzdané práce vyjdou jako kniha, kterou všichni soutěžící dostanou zdarma za odměnu. Pět vítězných projektů obdrží po 50 000 Kč rovným dílem pro děti a seniory.

Navíc si organizace mohou zažádat o dva bonusy ve výši 30 000 Kč na další společný projekt.

Soutěž připravila PVZP, komerční pojišťovna se širokým portfoliem špičkových pojistných produktů v rámci společensky odpovědných aktivit.

Rada seniorů je partnerem projektu. Informace i možnost najdete ZDE – POŠLETE VZKAZ S PŘÍBĚHEM