Vandrování s KRS Olomouckého kraje

Krajská rada seniorů Olomouckého kraje vyhlašuje novou soutěž, a to s názvem VANDROVÁNÍ s KRS Olomouckého kraje Inspirací se stala téměř desetiletá spolupráce Krajské rady s CK Senior Travel a s vedením  Hotelu MAS*** v Sezimově Ústí a stovky spokojených seniorů.

Cestovat znamená nacházet věci, které by vás nikdy nenapadly hledat. Žijeme v nádherném světě, který je obklopen krásou, půvabem a dobrodružstvím. Objevování nových zajímavých míst, poznávání různých kultur, zvyků, tradic je to, co vás udělá šťastnými. Získáte rozhled, nové zkušenosti, zažijete nová dobrodružství, cestování vám otevře oči.

Cíl: aktivní pohyb v seniorském věku, odpočinek, relax, poznávání přírodních, technických
i kulturních památek, zvyků, tradic a navazování přátelství.

 

Pravidla: Zúčastnit se mohou jednotlivci ale i celé týmy, hodnotit budeme dvě kategorie: indviduál a kolektiv.

Podmínkou je účast na některém zájezdu označeného logem KRS Olomouckého kraje ve spolupráci s CK SeniorTravel a HOTEL MAS*** Sezimovo Ústí. Zasláním písemného příspěvku na info@krsol.cz s popisem, kde jste byli, co jste zažili, jak se vám výlet či pobyt líbil a přidáním jedné /dvou fotografií z výletu se registrujete do soutěže CESTOMÁNIE 2023.  Všechny příspěvky budou zařazeny do slosování o hodnotné ceny, nejlepší příspěvky a vtipné fotografie budou otištěny v Době seniorů a Moravském senioru.

Uzávěrka soutěže je 30. září 2023. Vyhlášení výsledků říjen 2023.Příspěvky budou zveřejněné na našem facebooku a webu.

Zasláním příspěvku a fotografií do této soutěž zároveň souhlasíte se zveřejněním v souladu s GDPR.

propozice cestománie