I v době koronaviru se senioři dobře baví

Dne 29.listopadu proběhlo v mosteckém divadle, divadelní představení ,,Světáci,, pro seniory Ústeckého kraje. Celkem se zúčastnilo 400 seniorů. Chci touto cestou poděkovat za všechny seniory, kteří se přestavení zúčastnili, vedení divadla za nádherně prožití zážitek.

Navštěvuji divadlo pravidelně, viděl jsem skoro všechny premiéry za posledních pár let, ale divadelní hra Světáci bylo něco nádherného. Všichni jsme se bavili a moc se nasmáli. Hra je jednak krásně režijně nastudována a výkony herců zaslouží absolutorium. Jednak výkony všech třech hlavních představitelů, tak rovněž všech třech lehčích dam, které jim sekundovali, bylo neuvěřitelně dobře zahráno. Jedním slovem, herecký koncert. K tomu navíc hezké písně, které krásně podbarvily děj na pódiu, co víc si přát.

Samozřejmě je nutno také poděkovat vedení města. Udržet a ufinancovat divadlo takových rozměrů s takovým počet herců, není lehké. O to víc nutno všem, kteří umožňují divákům vidět herce takových kvalit, kteří se vyrovnají i známým hercům z Prahy, poděkovat.

Závěrem nutno podotknout, že všichni senioři byli očkovaní a měli respirátory. U vstupu do divadla toto kontrolovali zaměstnanci divadla opravdu důsledně.

Alois Malý