Senior fitnes na Olympijském festivale

Na pozvání Českého olympijského výboru se Senior fitnes 27.7.2021 aktivně zapojil do akce Olympijského festivalu v areálu Olympu ve Stromovce. Celý den proběhl hladce za krásného počasí, ke spokojenosti nejen návštěvníků,
prezentujících sportovců, ale i organizátorů. Seniorům jsme nabídli možnost zahrát si pétanque, kroket, mölkky, discgolf a snag golf. Zároveň v rámci Národního programu pro uzdravení populace byla řada účastníků akce
otestována při chůzi okolo atletického areálu. Tato disciplína proběhla ve spolupráci se studenty z Fakulty biomedicínského inženýrství ČVUT. V průběhu dne byla na akci prezentována nová sportovní disciplína – walking fotbal.
Za přímé účasti Fotbalové asociace ČR byla odehrána tři utkání a několik přihlížejících se na místě intenzivně zajímalo o možnost se této aktivity účastnit a byli pozváni na naše pravidelné tréninky.

Celý den proběhl k všeobecné spokojenosti a byl velmi příjemný pro všechny, kteří se přišli potěšit sportem a zapomněli alespoň na chvílí na stres, nemoci a další nepříjemnosti, které zůstaly za plotem areálu.