Srpnová Doba seniorů právě v prodeji

V uplynulém období opět začal narůstat počet pacientů, kteří onemocněli novým virem a nemoc covid 19 se opět šíří českou republikou. Proto vás v tipech na výlety i v pozvánce stále zveme spíše do přírody než do uzavřených prostor.

O situaci z měsíců uplynulých, které byly pandemií poznamenány i plánech dalších hovořili zástupci Rady seniorů jak na setkání s vedením České televize, tak s ministrem zdravotnictví. A protože témat, otázek i doporučení může být opravdu hodně, dohodli jsme se s ředitelem ČT Petrem Dvořákem i s panem ministrem Vojtěchem na rozhovoru. Přineseme vám je v dalších vydáních. Dnes se můžete dočíst o tom, co se za zmíněných schůzkách probíralo, stačí nalistovat stranu 4.

Po ohlase, který měla pozvánka na Metalovou stezku v Mladé Boleslavi jsme se rozhodli zařadit i do tohoto vydání další podobné tipy. A tak vás zveme do přírody za pohybem a poznáním. Více na straně 12.

V rozhovoru vám představíme dámu, u které znáte spíše její hlas, neboť herečka Olga Wallo je v první řadě vynikající a velmi vyhledávanou dabérkou. Co na sebe Evě Procházkové prozradila, zjistíte na straně 16.

K soutěži o přípravky značky Labeta, se tentokráte přidává i soutěž z ranku zdravotního, o přípravky na klouby. A nechybí tradiční sudoku a křížovka.