Upřímný obdiv pozvaných hostů ze SR

V čase adventním s blížícími se nejkrásnějšími svátky v roce proběhla v Citadele dne 6.12. 2019 již tradičně oblíbená Liga zábavy pro seniory aneb Bavíme se navzájem. A senioři opět dokázali, že se bavit umí.

K velice působivým patřilo například vystoupení z klubu Lom pod názvem Jeptišky na motivy známé písně Dominiku, Niku, kterou v 60. letech minulého století tolik zabodovala zpěvačka Judita Čeřovská. K příjemným a významným ozvláštněním byla tentokrát účast hostů ze Slovenské republiky, kteří navíc průběh obohatili svým vystoupením. Pěvecká skupina ze SR se prezentovala pod příznačným názvem Radosť. A roznášet radost přece k vánočním svátkům neodmyslitelně patří. Nechyběly vánoční koledy v podání žáků ze ZŠ Hamr pod vedením paní Ivany Baraňákové. Společenský sál v Citadele doslova rozpálilo vystoupení litvínovských Sokolek svým tanečním umem a kreativitou na motivy písně Když nemůžeš tak přidej víc… Osou této oblíbené akce se stává již tradičně moderátor a spoluzakladatel této akce pan Jaromír Truhlář.

Nezbytnou součástí tohoto pořadu je soutěž, kde mají možnost jednotlivé týmy a jednotlivci projevit své tvůrčí schopnosti a to v různých disciplínách. Porota hodnotila především nápad, vtipnou pointu a způsob celkového projevu. Absolutní prvenství si tentokrát odnesli členové z klubu Loučná. Krásné druhé místo získal klub seniorů č.6 v Litvínově a třetí poctu si odnesli členové z mosteckého klubu č.7. Cena útěchy byla udělena klubu Braňany. Všem tleskáme a gratulujeme.

A co ještě říci? Průběh Ligy měl dynamiku, přispěl k výborné náladě a to přece k adventu patří a naši milí hosté ze Slovenské republiky vyjádřili upřímný obdiv ke konání těchto akcí.

Za všechny regionální kluby Blažena Lochovská