KLUB SENIORŮ MĚSTA CHLUMEC

Klub seniorů našeho města Chlumec se zúčastnil několika akcí při pořádání krajským úřadem Ústeckého kraje a magistrátu města Ústí nad Labem, a to volba o NEJAKTIVNĚJŠÍ KLUB Ústeckého kraje, dále o BABIČKU ROKU a oslava den seniorů. Nejaktivnější klub – zvítězil klub seniorů město Most. Babička roku zvítězila za náš kraj Miloslava Balešová z Teplic, která skončila v celostátní soutěži v Olomouci na třetím místě. Dále jsme se zúčastnili v domě kultury v Ústí nad L. humoriády rádia SEVER, kde nás bavili herci Uršula Kluková, Jos. Dvořák a Jirka Krampol, jejich vystoupení bylo veselé. Další akce byla v domě kultury oslava – Den seniorů – zpíval k tanci Marcel Zmožek, toto pořádal magistrát města Ústí nad L.

Dále jsme jeli do Prahy do divadla PIRAMIDA na vystoupení ČARODĚJKA tento muzikál byl velmi krásný a plný zážitků. Naše návštěva také byla v lázních pro nemocné z pohyb. ústrojím v Altenberku a spojené z vánočním nákupem.

Chystáme u nás v Chlumci DK, tak jako každý rok oslavu SILVESTRA 27.12.2019 od 14°° hodin, kde vystoupí Petra Černocká, Vláďa Hron, Hejno vran (pravý kankán) k tanci a poslechu naše oblíbená hudební skupina OLD BOYS. Tímto se rozloučíme se starým rokem. Přejeme všem občanům a seniorům našeho města ,při této oslavě dobrou pohodu.

Spoustu akcí chystáme i na příští rok, jejich předběžný plán najdete v příloze. Věříme, že senioři našeho města Chlumec a ostatní kluby mají velký výběr se účastnit všech akcí, které jim nabízí naše město Chlumec. Rádi vás přivítáme, další zájemce do našeho klubu města Chlumec. Je zde více jak 1000 seniorů v našem městě a tělesně postižených. Proto nabízíme všem seniorům vstoupit do našeho klubu. Je to bez členských vstupních poplatků. Nabízíme kulturní vyžití, turistiku, posezení při kávě na členských schůzkách a při debatách, co se nám nelíbí – líbí. Víme, v čem jsou rezervy a co by se mělo změnit a vylepšit v našem klubu, a tak i ve městě. Jistě,máme toho více na srdci,ale důležité je naše zdraví a pohoda. Závěrem vám chceme všem popřát k Vánočním svátkům pohodu a k Novému roku zdraví a štěstí na rozdávání, pro rodinu a své přátelé.

Za radu Seniorů Zdeněk Balcar

plán chlumeckých seniorů na rok 2020