Na Ostravsku žijeme seniorským sportem

Uvolnění v epidemických opatřeních umožnilo organizátorům sportovních seniorských aktivit z Ostravského organizačního centra spolku SENIORS, z.s. (OOC) uspořádat ve spolupráci s Klubem seniorů Veská Polom, z.s. a za podpory statutárního města Ostravy a obce Velká Polom tradiční pétangový turnaj, tentokrát dvojic v kategoriích ženy, muži a smíšené dvojice.

Šedesát pět pétangu chtivých seniorů se za nádherného letního počasí sešlo na sportovišti ve Velké Plomi u Ostravy. Ve více než čtyřhodinovém boji bylo vidět netrénovanost při drobných či větších nezdarech, ale též celá řada mistrovských odhozů pétangových koulí.

Vítězi mohou být jen ti nejlepší nebo nejšťastnější.

V ženách to byly Irena Foberová s Vandou Pietrzykovou, v mužské kategorii Václavové Hrstka a Stanovský a ve smíšených dvojicích manželé Ingrid a Jaroslav Valentovi.

Všem vítězům blahopřejeme, ostatním děkujeme za nesmlouvavý, ale čestný boj.

Pro milovníky pétanque máme příjemnou zprávu: OOC již na 14. července 2021 vypisuje otevřený turnaj v pétanque FIFEJDSKÝ PAVOUK. Přihlášky a informace k turnaji naleznete na www.1.ms-seniors. K účasti jste srdečně zváni.