Dlouhý půst ukončen

Spousty mailů a telefonátů s dotazy: „Kdy už se konečně něco bude dít?“ přispěly k rozhodnutí při první příležitosti vypustit na venkovní sportoviště aspoň malou skupinu seniorů. Stalo se tak v Ostravě 26.května, kdy zhruba čtyřicítka seniorských sportovců změřila své síly v disciplínách kovidového FIFEJDSKÉHO SENIORSKÉHO PĚTIBOJE.

Soutěžílo se v „šipkách“, „ruských kuželkách“, „granátu“, „bollobalu“ a „pétanque“, samozřejmě v pro jednotné bodování uspořádaných pravidlech.

Mohli bychom zde jmenovat vítěze jednotlivých disciplín v jednotlivých kategoriích, které byly vypsány pro dvojice žen, mužů a „smíšenky“ (m.j. výsledky jsou stále k nahlédnutí na  https://1.ms-seniors.cz/page/104-informace-z-kovidoveho-fifejdskeho-seniorskeho-petiboje/ ). Podstatné je, že v podstatě zvítězili všichni, kteří se akce zúčastnili i za přísných hygienických opatření.

Snad jen zbývá dodat, že první sportovní akci tohoto charakteru uspořádalo Ostravské organizační centrum spolku SENIORS, z.s. a již druhý den po ní bylo jasné, že nezůstane jen při ní…

Partnery kovidového FIFEJDSKÉHO SENIORSKÉHO PĚTIBOJE byli:   MORAVSKÁ OSTRAVA  A PŘÍVOZ A