Krajská táborová škola v přírodě 2021

 

Očkování pro nás seniory znamená naději a návrat k normálnímu životu. Zatím se zdravotnickému světu nepodařilo vymyslet lepší prevenci nakažlivých nemocí, než je vakcinace. Nezbývá, než čekat a věřit, že se brzy dostane na všechny a bude lépe. Ke zdraví fyzickému ale neodmyslitelně patří i zdraví psychické a duševní, které utrpělo velké šrámy, a nejen u seniorské populace. Absence sociálních kontaktů začíná krutě vybírat svou daň. Dětem chybí škola, kroužky, aktivity a spolužáci, rodičům zaměstnání, zájmy, starosti a radosti běžných dnů a kolektiv, seniorům kluby, aktivity, společná setkávání se, pohyb a přátelé…. přesto všechno je nutné dodržovat pravidla a nařízení a chránit si své zdraví.

Milí senioři, i letos připravujeme pro vás oblíbenou táborovou školu v přírodě, fantastický týden izolace v zajetí krásné přírody. Podmínkou účasti letošního ročníku bude očkování nebo testování a dodržování striktně všech nařízení, prioritou “Ochrana zdraví vždy na prvním místě!”. Chybět nebude odborný lékařský dozor.

Pokud se nám to podaří, s ohledem na současný nouzový stav způsobený Covid -19, čeká vás opět skvělý zážitkový program, nové zkušenosti, nová přátelství, adrenalin radostí a štěstí. Zájemci se mohou zatím pouze registrovat na uvedeném emailu. Postupně vás budeme informovat o dalším postupu. Věřím, že se nám táborovou školu seniorů podaří i letos úspěšně zorganizovat, zatím se máte na co těšit. Přeji vám všem pevné zdraví.

Milena Hesová

předsedkyně KRS Olomouckého kraje