Do 20. července se můžete registrovat na na V. Krajské sportovní hry seniorů Olomouckého kraje

Celkem v deseti disciplínách poměří síly senioři z Olomouckého kraje. Na stadionu TJ Lokomotiva v Olomouci proběhne 6. srpna již  V. ročník sportovního klání pětičlenných ,smíšených družstev- Krajské sportovní hry seniorů Olomouckého kraje pod záštitou hejtmana.

Cílem těchto her je udržovat u seniorů nejen tělesnou aktivitu, která významnou mírou ovlivňuje fyzické a psychické zdraví  a napomáhá žít plnohodnotný život až do vysokého věku, ale i získávání sociálních kontaktů, které udržují seniory v aktivitě a zamezují pocitu osamění.

V loni soutěžilo více jak 40 seniorských družstev, letošní ročník ovlivnil stejně tak, jako i ostatní naplánované aktivity KRS Olomouckého kraje,COVID 19. Přesto k dnešnímu dni se zaregistrovalo 20 soutěžních družstev a pozvání přijali i senioři ze zahraničí ,dvě družstva z Opolského vojvodství, jedno družstvo z polských Gorlic a jedno družstvo ze Slovenska.

Milí senioři, všechny vás srdečně zveme, přijďte si zdravě zasoutěžit nebo fandit svým favoritům.Všichni sportovci získají pamětní medaile a propagační dárky, vítězové si odnesou poháry a hodnotné ceny.Na všechny se moc těšíme.

Krajská rada seniorů Olomouckého kraje

Propozice SHS 

Přihláška 2020 SHS