Lednová Doba seniorů na stáncích

Bývá zvykem se na přelomu roku ohlédnout za uplynulými měsíci. V našem časopise to jako již tradičně udělal ve svém příspěvku předseda Rady seniorů České republiky Zdeněk Pernes.

Rada seniorů má za sebou rok, kdy proběhly v Českých Budějovicích již čtvrté mezinárodní sportovní hry. Poprvé se vítězky ze všech krajů sjely do Olomouce, aby se utkaly o titul Babička roku. A úspěšná byla i konference o seniorské participaci. Všechny tyto, ale ani desítky dalších, menších akcí v krajích a městech, by nemohly proběhnout bez financí a také bez obětavé práce desítek dobrovolníků. Je tedy na místě poděkovat všem sponzorům, partnerům, hejtmanům, primátorům i starostům, které akce podpořili a rovněž všem, kteří se podíleli na jejich přípravě, organizaci i zdárném průběhu. Velmi děkujeme!

Těší nás váš zájem o naše soutěže, a proto jsme do dnešního vydání připravili hned tři. Vyhrát můžete voucher na pobyt v hotelu Brdy, praktického pomocníka tašku na kolečkách značky Rolser nebo termofor značky Hugo Frosh.