Oslava „Dne matek“ poněkud netradičně

V klubu č.6 v Litvínově pod vedením paní Ilony Markové se zrodil další skvělý nápad! Seniorky si připomněly oslavu „Dne matek“ dne 14.5.2019 sále U Bílého sloupu, kde se pravidelně scházejí. Většina z nich jsou nejen babičkami, ale již také prababičkami. Proto se také při této příležitosti rozhodly vyhlásit soutěž: „BABIČKA ROKU“.

Dámy, které se do akce přihlásily se úspěšně zhostily všech soutěžních disciplín (poezie, zpěv, pohybová a sportovní aktivita a celkový projev). Samozřejmě nechyběl vědomostní kvíz o svém městě. Výkony hodnotila mužská část publika. Sváteční odpoledne se stalo příjemným zpestřením a hlavně pak obohacením o další tvůrčí nápad. Vítězkou se stala paní Anna Ondrůjová, druhé místo si odnesla paní Jiřina Malá a na třetím místě skončila paní Jožka Jasanská. Cena útěchy byla udělena paní Vlastě Barákové. Všem upřímně gratulujeme.

Zvláštní poděkování patří členům klubu panu Václavu Markovi za výrobu úžasné korunky pro vítězku a paní Jaroslavě Hákové za vyhotovení čísel na trička za druhé a třetí místo.

Co ještě dodat závěrem? Tleskáme, neboť nás všechny hlavně těší vědomí, že senioři znovu potvrdili svůj aktivní přístup a chuť se bavit navzájem a přispívají tak k vyšší kvalitě života. Společně si přejeme mnoho další inspirace k podobným tvůrčím aktivitám.

Blažena Lochovská