V pátek vychází nová Doba seniorů

V pátek vychází březnové vydání Doby seniorů. Prozradíme vám, jak a proč trénovat paměť a pozveme na  Národní týden trénování paměti, který proběhne od 11. března. V jeho rámci čekají na zájemce stovky přednášek, které jsou zdarma, kde školení trenéři vysvětlí, co se děje v lidském mozku, jak mozek stárne. Pak už je jen na vás, zda se do nějakého kurzu přihlásíte. Seznam míst, kde se přednášky konají, najdete na webových stránkách www.trenovanipameti.cz.

Nosíte těžké nákupy a dělá vám problém jejich nošení domů? Máme pro vás tip na tašku na kolečkách, a dokonce tři z vás mohou jednu takovou hned vyhrát.  Jak jste poznali z úvodního obrázku, Eva Procházková tentokrát vyzpovídala malou milou dámu, která propůjčila svůj hlas například legendární včelce Máje. Ano, uhodli jste, je to Aťka Janoušková.

Víc prostoru dostaly tentokrát poradny. Blíží se doba, kdy je třeba podat přiznání k dani, a protože i mezi seniory je mnoho těch, kteří si přivydělávají, najdete v tomto vydání návod jak na to. Nechybí ani sudoku a křížovky o ceny a spousta dalšího zajímavého čtení.