Setkání vedoucích klubů seniorů Libereckého kraje

V pátek 2. června 2017 se na pozvání krajské Rady seniorů Libereckého kraje sešlo v libereckém iQPARKU více než čtyřicet vedoucích klubů seniorů z celého kraje, aby se na historicky prvním setkání seznámili, vyměnili zkušenosti z pořádání akcí a navázali vzájemné kontakty.

Úvodem je přivítala předsedkyně krajské Rady Miroslava Palečková, která přiblížila úkoly a cíle Rady seniorů České republiky i krajských Rad seniorů a ocenila spolupráci s členskými organizacemi a nabídla možnost zapojení i dalším organizacím a klubům.

Poté vystoupil náměstek hejtmana Mgr. Pavel Svoboda, který poděkoval všem za činnost, vykonávanou ve prospěch ostatních seniorů a umožňují jim tak trávit čas při sportovních, kulturních a vzdělávacích akcích.

Následně představili jednotliví účastníci různorodé aktivity klubů i spolupráci s městy a obcemi nebo jinými organizacemi, někteří dokumentovali činnosti klubů fotografiemi a kronikami. Zaznělo několik velmi podnětných návrhů, které budou jistě využity i dalšími organizacemi.

Závěrem obdrželi všichni zúčastnění děkovný list za dosavadní činnost pro seniory a malou sladkost z rukou  Miroslavy Palečkové a Pavla Svobody. Další odměnou za celoroční práci pak byla bezplatná prohlídka iQLANDIE.

Za veškeré organizační záležitosti patří velký dík Mgr. J. Šimůnkové a jejím kolegyním z Lomnice nad Popelkou.