Bezpečnost seniorů v Olomouckém kraji

Krajská Rada seniorů Olomouckého kraje ve spolupráci s Krajským ředitelstvím policie Olomouckého kraje a pod záštitou Krajského úřadu Olomouckého kraje uspořádala  2. května další z  plánované řady chytrých a vzdělávacích seminářů. Na třicet seniorů přišlo diskutovat do Kongresového sálu Krajského úřadu v Olomouci tentokráte na téma osobní bezpečnost seniorů, bezpečnost seniorů v dopravě a bezpečnost ve virtuálním světě -kyberprostoru.
Zvláště bezpečnost při práci a zábavě s počítačem bylo velmi zajímavým  a poučným tématem. Cílem semináře byla prevence seniorů a  ochrana před nebezpečím, se kterým se mohou potkat doma, ale i na ulici. Pravidlo “Opakování, matka moudrosti” zde platí dvojnásob. Účastníci semináře dostali krom cenných rad prevence, také milé propagační dárky, zápisníky s desaterem základních pravidel bezpečného chování, křížovky- Policie seniorům a reflexní pásky.
Krajská Rada seniorů Olomouckého kraje vyslovuje touto cestou poděkování za spolupráci a připravený seminář  vedení Krajskému  ředitelství policie Olomouckého kraje a také za podporu a vstřícnost Krajskému  vedení Olomouckého kraje.
Milena Hesová
předsedkyně KRS Olomouckého kraje