Krajská Rada seniorů Olomouckého kraje má nové vedení

22.listopadu proběhla  v Kongresovém sále Krajského úřadu v Olomouci předsjezdová volební Konference KRS Olomouckého kraje, za účasti předsedy RS ČR Dr. Zdeňka Pernese, hejtmana  Olomouckého kraje Otty Košty, ředitelky KÚ Lucie Štěpánkové, náměstka hejtmana Františka Jury a dalších hostů, včetně 85 delegátů.

KRS Olomouckého kraje povede v následujících čtyřech letech její dosavadní předsedkyně Milena Hesová. Rozhodli o tom účastníci konference, jejichž úkolem bylo nejen zvolit nové předsednictvo KRS ale také  delegáty za Olomoucký kraj pro třetí sjezd Rady seniorů České republiky.

“Jednohlasné zvolení předsedy tajnou volbou, je  pro mne jednoznačným projevem důvěry. Beru to jako vysvědčení na výbornou za pouhé dva roky mandátu. Práce pro seniory je moje srdcová záležitost. Chci všem moc poděkovat za důvěru, kterou do mě vložili. Svoje znovuzvolení považuji za odraz dobré práce krajské rady a děkuji celému týmu, protože KRS je týmová práce.” řekla staronová předsedkyně  KRS Milena Hesová, kandidátka do předsednictva RS ČR za Olomoucký kraj.

Foto:  krajský úřad Olomouckého kraje

Zápis z konference KRS Ol. z 22.11

Hodnotící zpráva KRS -konference 2016