Senioři v Olomouckém kraji se nenudí

Po představeních zavládla volná zábava

Po představeních zavládla volná zábava

O tom, že se senioři v Olomouckém kraji umí bavit, není pochyb. Důkazem může být třeba zahradní slavnost 1. srpna pořádaná seniorklubem ve Velkém Týnci , která se letos konala už podesáté. O její oblibě svědčí úctyhodné číslo 300 seniorů, kteří do Týnce zavítali. Jednotlivé kluby se prezentovaly svými tanečními vystoupeními, a že  bylo na co koukat! Nápaditá choreografie, krásné kostýmy, skvělá hudba a hlavně nadšení. Všichni účinkující do toho dali skutečně celé srdce a nadšení.

Partě seniorů z Velkého Týnce, kterým se podařilo pod vedením paní Živcové  připravit a organizačně zvládnout opravdu krásnou akci pro seniory ze širokého okolí, patří velký obdiv i uznání. Děkujeme a už teď se těšíme na další ročník.

Na akci jsem byla vlastně dvakrát. Jednou jako hoste – coby předsedkyně KRS Olomouckého kraje, s z tohoto titulu jsem mohla informovat seniorskou populaci  o aktivní činnosti Krajské rady seniorů Olomouckého kraje a o nedávno zahájeném projektu kraje “ Seniorské cestování ” . A podruhé jako účinkující,  skvěle jsem si totiž zahrála a zazpívala, i když mě v tom stanu není vidět.

Milena Hesová, předsedkyně KRS Olomouckého kraje