Výjezdní zasedání KR seniorů Ústeckého kraje

Dne 12. května 2015 se uskutečnilo výjezdní zasedání Krajské rady seniorů Ústeckého kraje v krásném a čistém městě, v Klášterci nad Ohří. Paní starostka a vedení města nám poskytlo zázemí, kde jsme mohli jednání uspořádat. Rádi bychom jé i jejímu týmu tedy touto cestou poděkovali. Přejeme jí i všem ostatním, mnoho zdaru a mnoho sil do další, nelehké práci pro občany města Klášterec.

Na počátku akce s námi krátce pobyli i paní starostka spolu se svým náměstkem. Seznámila nás s chodem města, s akcemi pro seniory a s kulturními akcemi, které město Klášterec během roku pořádá. Konstatováno, že jak paní starostka, tak celé vedení města dělá možné i nemožné pro dobrý chod města. Je až s podivem, že nevelké město, které nemá rozpočet až tak veliký, je schopno pořádat tolik akcí.
Měli jsme také možnost si prohlédnout dům seniorů. Opět velmi mile překvapeni, v jakém výborném stavu je dům veden. Vše čisté, vymalované, pokoje na úrovni. Mají vlastní kuchyň a při hovorech s několika seniory, spokojenost jak s ochotným personálem, tak s poskytovanými službami. Provázela nás paní ředitelka domu, které také patří velké poděkování, za výtečné vedení domu pro seniory. Jedním slovem, všechna čest.
Odpoledne jsme měli možnost si prohlédnout lázeňský areál a prohlédli jsme si muzeum porcelánu v místním zámku.

Malý Alois, předseda KRS