KDU-ČSL A RS ČR podepsali dohodu o spolupráci

Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek a předseda Rady seniorů České republiky Dr. Zdeněk Pernes podepsali 14. května dohodu o vzájemné spolupráci. Podepsání dohody je tak formálním završením dlouhodobé spolupráce mezi stranou a Radou seniorů ČR, jejíž součástí je Sdružení křesťanských seniorů KDU-ČSL.
„Senioři jsou důležitou součástí společnosti a Rada seniorů ČR je v této souvislosti významným partnerem. KDU-ČSL doufá, že spolupráce s Radou seniorů ČR bude ku prospěchu nejen seniorům, ale i celé společnosti v České republice,“ uvedl předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek.
„Rada seniorů ČR uzavření dohody o spolupráci s KDU-ČSL vítá. V případě potřeby zapojí poslanecký a senátorský klub KDU-ČSL do svých legislativních aktivit,“ shrnul stručně předseda RS ČR Dr. Zdeněk Pernes.
Kromě předsedů se stvrzení dohody účastnil předseda poslaneckého klubu KDU-ČSL Jiří Mihola, místopředseda KDU-ČSL Jan Bartošek, místopředseda Rady seniorů ČR Milan Taraba a místopředseda Rady seniorů ČR a předseda Sdružení křesťanských seniorů KDU-ČSL Václav Roubal.