Červencová Doba seniorů právě v prodeji!

Už na titulu čtenáře zřejmě zaujme fotografie z manifestačního běhu míru Kladno-Lidice, který k uctění památky obětí nacistického zločinu uspořádala středočeská krajská rada seniorů ČR. Akce se zúčastnilo přes čtyřicet běžců ze všech věkových kategorií, nejstaršímu účastníkovi bylo 69 let.

Jistě zaujme i fotoreportáž z 1. sportovních her seniorů Královéhradeckého krajeV rozhovoru měsíce s titulkem Vrátit ukradené důstojné stárnutí předseda Rady seniorů ČR Zdeněk Pernes uvádí, na co se tato organizace soustředí po svém květnovém sjezdu, s jakými hlavními požadavky vystoupí vůči politické reprezentaci ČR. Doba seniorů informuje o tom,že Rada vlády pro seniory a stárnutí vypsala soutěž, jejímž cílem je umělecky ztvárnit problematiku stárnutí a vůbec život seniorů.

Ani v červencovém vydání nechybí pravidelné poradenské rubriky a seriály. Nově k nim přibývá seriál Na tom našem dvorku, který je zaměřen na lidové léčitelství a různé praktické tipy do života. Doba seniorů přináší soutěž o další poukaz na pobyt u řeckého moře, dává tipy jak trávit volný čas v ČR a přináší samozřejmě i velkou křížovku a další soutěže o ceny.